Huidverbetering op een natuurlijk manier. Geen face-lift! Twee veilige, 100% natuurlijke methodes die huidverbetering, anti-aging, hydratatie en herstel combineert in één eigen concept: Dermatude Meta Therapy of Chemische Peelings van Medik8.

Een stralende huid, een jongere uitstraling, vervaagde rimpels en een egale teint? Dat kan dus op een natuurlijke manier.

  • Direct zichtbaar resultaat
  • Geen botox, fillers of facelift nodig
  • Veilige, 100% natuurlijke anti-aging behandeling
  • Wereldwijd toegepast in de erkende beauty instituten
  • Behandeling van wallen, littekens, pigment vlekken, rimpels en kraaiepootjes

Meta Therapy van Dermatude

Dermatude

Deze compleet veilige en natuurlijke manier van huidverbetering stimuleert van binnenuit het collageen en elastine, en vanuit de buitenkant door middel van subjectables (intensieve serums). Door middel van kleine microperforaties op een veilige en pijnloze manier, start het natuurlijk herstelmechanisme van de huid. De huid vult van binnenuit zelf de rimpel op, maakt het weefsel compacter en pakt pigment aan. Deze behandeling kan worden ingezet voor huidverjonging, huidverbetering bij littekens, aanpakken van pigmentvlekken.

Al na de eerste behandeling ziet en voelt u resultaat. En in kuurverbanden zijn de resultaten verbluffend.

Gezichtsbehandeling

€130,-

Gezichtsbehandeling + rimpelbehandeling

€160,-

Gezichtsbehandeling + hals decolleté

€187,-

Gezichtsbehandeling + hals decolleté + rimpelbehandeling

€217,-

Kuur van 4 behandelingen

Inclusief 2 rimpelbehandelingen

€580,-

Kuur van 8 behandelingen

Inclusief 4 rimpelbehandelingen en inclusief 3 dermatude thuisverzorgingsproducten afgestemd op de huid: reinigingsmilk, reinigingslotion, dag/nachtverzorging

€1160,-

Chemische Medik8 peelings

Chemische Medik8 peelings (los of kuur)

Deze specialistische peeling is een complete behandeling echter zonder epileren en massage. De chemische peelings doe ik met de producten van Medik8.
Losse peeling € 75,-
In kuurverband (6 behandelingen) € 425,-

 

Chemische peelings zijn één van de meest populaire behandelingen om de huid te verjongen en te verbeteren. De Medik8 peels zijn samengesteld om specifieke huidproblemen aan te pakken. Er zijn verschillende soorten peels mogelijk die elk hun eigenschappen hebben om huidproblemen aan te pakken. De peelings zijn ideaal om o.a. huidveroudering, pigmentvlekken en acne op een vrij eenvoudige manier aan te pakken. Ook kun je deze peeling ondergaan als je de huid een snelle ‘boost’ wilt geven. Dé perfecte keuze wie op zoek is naar het beste resultaat!

De skin peels zijn voor een aantal huidproblemen geschikt zoals onder andere:
• fijne lijntjes en rimpels
• pigmentvlekken (ook voor een zwangerschapsmasker)
• acne huid
• grove poriën of grove huidstructuur
• (acne) littekens
• ruwe/doffe huid

 

Light peel
Relatief milde peel die tijdens de reguliere behandelingen ingezet kan worden; intensiever dan een gewone scrub/peeling maar zachter dan een chemische peel! Ideaal als startbehandeling vóór de chemische peelings. het zorgt voor een mooie egale teint en frisse huid. Tevens geschikt voor de meest gevoelige huidcondities.

 

Age Peel
De Age Peel bestaat uit een effectieve zuren combinatie om fijne lijntjes en rimpels te verminderen. Ook verminderd de peeling imperfecties door de huid glad te maken en te vernieuwen.De Age Peel bevat onder andere AHA L’amandelzuur en BHA melkzuur. Deze zuren werken sterk hydraterend en bevatten zeer sterke antioxidanten.

 

White Peel
De meest effectieve manier om een helderdere en egale huid, vrij van donkere vlekken en hyperpigmentatie te krijgen, is door de huidcellen die rijk zijn aan melanine kapot te maken en de verduistering van nieuwe huidcellen te voorkomen.
De White Peel bevat onder andere fytine zuur wat ervoor zorgt dat de aanmaak van melanine in de huid geremd wordt.

 

Beta Peel
De Beta Peel brengt snel acne onder controle en verlaagd het risico op toekomstige littekens. De Beta Peel pakt verstopte poriën, mee-eters en ontstekingen aan. Deze peeling bevat onder andere BHA salicylzuur wat helpt bij het oplossen van talg in de poriën die ervoor zorgen dat mee-eters, vergrote poriën en acne uitbraken kunnen ontstaan. Het helpt ook de talgproductie te verminderen.
Azelaine zuur werkt heel sterk tegen de propioni bacterie. Dit is de bacterie die verantwoordelijk is voor acne.

€75,-

Losse peeling

€75,-

Kuurverband (6 behandelingen)

€425,-

IK HOOP U SNEL TE MOGEN VERWELKOMEN IN MIJN PRETTIGE BOETIEKSALON MARIQUE