Massage is goed voor je. Een goede massage verbetert de bloedcirculatie en afvoer van afvalstoffen. De bloedcirculatie is van vitaal belang voor ons lichaam. Via het bloed worden voedingsstoffen naar de cellen vervoerd en afvalstoffen afgevoerd. In de spieren is een goede doorbloeding ook van belang. Een spier maakt bij het bewegen melkzuur aan, dit is een afvalstof. Normaal wordt dit melkzuur goed afgevoerd door de bloedvaten in de spier, maar soms kunnen er zogenaamde ‘knopen’ ontstaan. Het is verbazingwekkend wat het weghalen van knopen kan doen in bijvoorbeeld nek en schouders. Vaak voelt het hoofd dan in een keer veel vrijer en komt er een hoop energie en ontspanning vrij.

Massage verbetert ook de weerstand. Na een massage is de hoeveelheid witte bloedcellen in het bloed verhoogd. Deze witte bloedcellen helpen om infecties en virussen te bestrijden. Ook verlaagt een massage het stresshormoon cortisol. Als cortisol te lang in het lichaam aanwezig is, is dat ongunstig voor de weerstand. Door de diepe ontspanning schakelt het zenuwstelsel over op een modus van herstel.

Massages

Bindweefselmassage

Naarmate je ouder wordt verlies je steeds meer collageen. Een stofje in je lichaam dat je huid elastisch en rimpelvrij houdt. Bindweefselmassage is een diepe massage uitgevoerd op de bindweefsellaag met als uiteindelijk doel verbetering van de huidconditie. Deze massage is eigenlijk een soort fitness voor de huid. Net zoals je de lichamelijke conditie kunt verbeteren door te sporten, zo verbeter je de conditie van je huid met deze massage.

€60,-

Duur: 60 min.

Klassieke massage (los)

Weinig tijd maar toch genieten van een heerlijke ontspannen massage. Een massage is goed voor lichaam & geest. Het heeft een positief effect op het immuumsysteem. Ook lichamelijke ziektes die worden veroorzaakt door stress krijgen minder kans. Verder nemen ook psychische klachten als onrust en stress af of worden voorkomen.

Keuze uit rug, schouders, armen en/of benen (segment naar keuze per 30 minuten in te plannen).

€35,-

Duur: 30 min.

Kobido massage (los)

Deze massage is een combinatie van eeuwenoude technieken die geïnspireerd zijn op de traditionele Japanse Kobido techniek, die bekend staan om hun verstevigende en revitaliserende werking. Het is een combinatie van ritmische grepen die gegeven wordt op specifieke accupunctuurpunten en inwerken op de gelaatsspieren.
“De power of touch” komt volledig tot zijn recht in deze massage. De massage stimuleert zowel het zenuwstelsel en de bloedsomloop als het lymfestysteem, wat het mogelijk maakt om ieders eigen innerlijke schoonheid en welzijn tevoorschijn te laten komen. Dit resulteert in een frisse levendige en jonge uitstraling.
De massage zorgt niet alleen voor zichtbaar herstel van de huid maar ook voor een energiek en vitaal gevoel met een onderliggende boodschap: RELAX
Deze kan in elke behandeling toegevoegd worden maar het beste resultaat krijg je door de complete Sublime Skin behandeling.

€35,-

Duur: 25 min.

Sublime skin

Geef uw huid een boost voor een frisse, volle en levendig uitziende huid. Dankzij de kracht van hoogwaardige ingrediënten, de fruitzuren, het liftende masker en de Kobido massage geeft het een direct zichtbaar resultaat. De Kobido massage is een massage geïnspireerd op de traditionele Japanse Kobido technieken. Hierdoor herstelt het volume van de huid en stimuleert het de celvernieuwing. De “power of touch” komt volledig tot zijn recht!

Deze intense, maar zeer aangename gelaatsbehandeling, resulteert in een onmiddellijk zichtbare verjonging.

Sublime skin double peel

Celvernieuwende behandeling

€60,-

Duur: 45 min.

Sublime skin active lift

Verstevigende en liftende behandeling met Kobido massage

€75,-

Duur: 60 min.

Sublime skin deluxe lift

Dit is een luxe complete gezichtsbehandeling met als extra de Kobido massage double peel en speciaal masker.

€99,95

Duur: 75 min.

IK HOOP U SNEL TE MOGEN VERWELKOMEN IN MIJN PRETTIGE BOETIEKSALON MARIQUE