Massage is goed voor je. Een goede massage verbetert de bloedcirculatie en afvoer van afvalstoffen. De bloedcirculatie is van vitaal belang voor ons lichaam. Via het bloed worden voedingsstoffen naar de cellen vervoerd en afvalstoffen afgevoerd. In de spieren is een goede doorbloeding ook van belang. Een spier maakt bij het bewegen melkzuur aan, dit is een afvalstof. Normaal wordt dit melkzuur goed afgevoerd door de bloedvaten in de spier, maar soms kunnen er zogenaamde ‘knopen’ ontstaan. Het is verbazingwekkend wat het weghalen van knopen kan doen in bijvoorbeeld nek en schouders. Vaak voelt het hoofd dan in een keer veel vrijer en komt er een hoop energie en ontspanning vrij.

Massage verbetert ook de weerstand. Na een massage is de hoeveelheid witte bloedcellen in het bloed verhoogd. Deze witte bloedcellen helpen om infecties en virussen te bestrijden. Ook verlaagt een massage het stresshormoon cortisol. Als cortisol te lang in het lichaam aanwezig is, is dat ongunstig voor de weerstand. Door de diepe ontspanning schakelt het zenuwstelsel over op een modus van herstel.

Massages

Bindweefselmassage

Naarmate je ouder wordt verlies je steeds meer collageen. Een stofje in je lichaam dat je huid elastisch en rimpelvrij houdt.

€60,-

Duur: 60 min.

Klassieke massage (los)

Weinig tijd maar toch genieten van een heerlijke ontspannen massage. Een massage is goed voor lichaam & geest. Het heeft een positief effect op het immuumsysteem.

€35,-

Duur: 30 min.

Kobido massage (los)

Deze massage is een combinatie van eeuwenoude technieken die geïnspireerd zijn op de traditionele Japanse Kobido techniek, die bekend staan om hun verstevigende en revitaliserende werking.

€35,-

Duur: 25 min.

IK HOOP U SNEL TE MOGEN VERWELKOMEN IN MIJN PRETTIGE BOETIEKSALON MARIQUE