Waxen is een ontharingsmethode die de haar met wortel en al verwijdert. Scheren en ontharing crème’s laten de wortels intact, waardoor je haar met stoppels terugkomt. Bij waxing blijft je haar gemiddeld 10 dagen tot 3 weken langer weg. Bij regelmatig waxen komt het haar zachter en steeds minder terug. Bovendien verdwijnen de dode huidcellen wat je huid tevens heerlijk zacht en glad maakt.

Waxen met Lycon

Lycon Precision waxing is een nieuwe manier van Waxing, die vanuit Australië de hele wereld aan het veroveren is.De Lycon Precision Wax bestaat uit natuurlijke hars en bijenwas. Dit zorgt voor een aromatische geur. Tijdelijk ontharen door middel van waxen wordt zo een prettige ervaring. Je krijgt een zachte en gladde huid zonder pijn.
Met de Lycon Precision Wax kun je zelfs de meest korte en stugge haren snel en effectief verwijderen. Tijdens het waxen met de Lycon Precision Waxing worden alle haartjes vanaf een lengte van slechts 1 millimeter inclusief de haarworteltjes, vrijwel zonder pijn verwijderd. Uw huid is daarmee perfect glad, haarvrij, optimaal verzorgd en voelt zijdezacht aan. De Lycon Precision Wax is zelfs geschikt voor de meest gevoelige huid. De wax is super elastisch en hecht makkelijk aan zeer korte haren voor een glad en lang resultaat. De zijde zachte hars biedt voedende en verzorgende voordelen voor een comfortabele behandeling. Bovendien wordt de wax gebruikt bij lage temperaturen.

 

Tips! Voor en na een wax behandeling

  • Scheer de huid niet minder dan 4 dagen voor de behandeling om zo het beste resultaat te krijgen.
  • Gebruik in de 4 dagen vóór de behandeling, om de dag een zachte scrub.
  • Gebruik geen bodylotions/crème of parfum op de te waxen huid de dag van de behandeling.
  • Gebruik n’a de behandeling pas de 4de dag een scrub en gebruik deze 3 keer in de week om ingegroeide haartjes te voorkomen.
  • Ga 24 uur na de behandeling niet in de volle zon, onder de zonnebank, in de zee, of naar de sauna of zwembad en vermijd het gebruik van geparfumeerde producten om huidirritatie te voorkomen.
  • Gebruik de dagen na de behandeling (met uitzondering van de eerste dag) een zonneproduct met een hoge beschermingsfactor om huidverbranding of irritatie te voorkomen.
  • Scheer je haar tussendoor niet bij regelmatige wax behandelingen, dit verstoort de ontharingscyclus!

Waxen armen

€20,-

Waxen oksels

€20,-

Waxen boven- of onderbenen

€25,-

Waxen benen geheel

€45,-

Waxen rug

€25,-

Waxen bikinilijn

€25,-

IK HOOP U SNEL TE MOGEN VERWELKOMEN IN MIJN PRETTIGE BOETIEKSALON MARIQUE