Marique, Beauty & Care

 

Onze huid laat zien wie we zijn. Vermoeidheid, stress, zon, kou, leeftijd, gezondheid, verdriet, vreugde – je ziet het. Daarom verdient onze huid dagelijks aandacht en de juiste verzorging. De huid is de spiegel van de ziel.

Marique biedt persoonlijke aandacht, eerlijk advies, doeltreffende specialistische behandelingen en een natuurlijke duurzame aanpak. Of het gaat om een gezonde huid, frisse blik, strakkere contouren, vervaagde rimpels of een egale teint, uw huid krijgt de aandacht die ze nodig heeft. Met liefde voor het vak en met oplossingen die de huid zelf laten herstellen, gericht op een blijvend stralend resultaat.

Professionale behandelingen

Marique biedt passende behandelingen voor elk soort huidtype en -conditie en voor alle leeftijden. Van gezichtsbehandeling tot huidherstellende behandeling, uw huid wordt intens verzorgd en gevoed, voor een optimaal en gezond resultaat.

 

 

Duurzame
producten

Marique werkt met geavanceerde, wetenschappelijk gebaseerde oplossingen om zichtbare verbeteringen te bieden voor huid, lichaam en geest. De producten zijn de goed voor uw huid én goed voor de planeet. Ze bevatten geen toegevoegde stoffen en zijn niet getest op dieren. Plastic verpakking wordt waar mogelijk vermeden.

Prettige
ambiance

Bij Marique wordt u in een persoonlijke prettige ambiance ontvangen. Een oase van rust. U kunt echt even ontspannen en tot rust komen. Marika is gediplomeerd Dermatude specialist en schoonheidspecialist en verzorgt alle behandelingen zelf.

 

Wat anderen zeggen over Marique

Nieuw: De natuurlijke anti-aging face-lift

Meta Therapy van Dermatude

Een stralende huid, een jongere uitstraling, vervaagde rimpels en een egale teint? Dat kan op een natuurlijke manier. Dermatude Meta Therapy is de natuurlijke face-lift! Een veilige, 100% natuurlijke methode die huidverbetering, anti-aging, hydratatie en herstel combineert in één concept. 

 

  • Direct zichtbaar resultaat
  • Geen botox, fillers of facelift nodig
  • Veilige, 100% natuurlijke anti-aging behandeling
  • Wereldwijd toegepast in de erkende beauty instituten
  • Behandeling van wallen, littekens, rimpels en kraaiepootjes

 

Dermatude Meta Therapy activeert het huideigen herstelmechanisme, daar waar het allemaal gebeurt in de huid. De collageen en elastine productie wordt gestimuleerd: een natuurlijke manier van huidverbetering van binnenuit. Meteen na de eerste behandeling voelt en ziet u het verschil. En na een kuurbehandeling zijn de resultaten sensationeel.

Wie ben ik?

Het is mijn passie om u weer te laten stralen. Dit bereik ik door uw huid weer optimaal te maken. Aangezien uw huid altijd het vertrekpunt is, is elke behandeling weer anders. Ik lever specialistisch behandelingen en wil u graag inspireren en begeleiden om uw huid optimaal te verzorgen en gezond te maken (herschrijven).

IK HOOP U SNEL TE MOGEN VERWELKOMEN IN MIJN PRETTIGE BOETIEKSALON MARIQUE