Je huid krijgt het nodige te verduren, zowel van buitenaf als van binnenuit. Denk aan zonlicht, stress en voeding. Ik kan me goed voorstellen dat je het niet fijn vindt als je huid niet in topconditie is en daarom help ik je graag om jouw huid weer te laten stralen.

 

Huidverbetering is teamwork, dat betekent dat we samen aan de slag gaan om jouw huid weer gezond te krijgen. Wist je dat 80% van het resultaat wordt bepaald door wat je zelf aan je huid doet? Dat betekent dat thuisverzorging een heel belangrijk onderdeel is van de huidverbetering.

Behandelplan op maat

We beginnen altijd met een intakegesprek waarin we een vragenlijst doornemen. Zo krijg ik een goed beeld van jouw huid. Wat is het probleem waar je aan wilt werken en wat is het gewenste resultaat? Vervolgens krijg je een behandelplan op maat. Het behandelplan bestaat uit de combinatie van thuisverzorging en behandelingen in de salon. Als je last hebt van rosacea of couperose kan ik je ook tips geven over je voeding.

Huidverbetering bij Marique Beauty in Veldhoven

Je kunt bij mij terecht voor de behandeling van:

Huidverbetering met Cosmedix en Dermatude

In mijn salon in Veldhoven kun je terecht voor huidverbeterende behandelingen van Cosmedix. Dit merk geeft mooie resultaten en heeft fijne producten voor ieder huidtype. De ingrediënten zijn op natuurlijke basis en ik kan per huidprobleem een gericht plan van aanpak maken. Door dit maatwerk krijgt jouw huid echt wat ze nodig heeft om weer gezond te worden.

 

Daarnaast kun je ook kiezen voor microneedling van het merk Dermatude. Microneedling is heel effectief voor bijvoorbeeld littekentjes, pigmentvlekken, grove poriën en onzuiverheden.

Ontspanning in de salon

Ontspanning staat centraal bij Marique Beauty. Ik vind het belangrijk dat je echt een moment voor jezelf kunt nemen. Lekker een kopje thee erbij, en ontspannen liggen terwijl ik je gezicht behandel en verzorg. Als jij relaxed bent, heeft dat ook een positief effect op je huid, dus win-win!

Extra behandelingen

Naast de huidverbeterende behandelingen met Cosmedix en Dermatude kun je bij Marique Beauty in Veldhoven ook terecht voor een bindweefselmassage van je gezicht. Dit stimuleert de doorbloeding van je huid en de aanmaak van collageen en elastine. Het resultaat is een stralende en frisse huid.

 

Wil je je wenkbrauwen laten epileren, je bovenlip laten harsen of waxen? Dat kan je bijboeken als aanvulling op je huidverbeterende behandeling.

Maak nu je afspraak

Ben je benieuwd wat ik voor jou en je huid kan betekenen?
Maak dan nu een afspraak, je bent van harte welkom!