Grove poriën en onzuiverheden

Heb je last van een onzuivere huid met veel puistjes en mee-eters? Of juist van grove poriën, die je huid een doffe en onrustige uitstraling geven? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Met een behandelplan op maat pakken we jouw onzuiverheden en grove poriën aan, zodat je weer een stralende en egale huid krijgt!

Het ontstaan van onzuiverheden en grove poriën

Talgklieren zorgen ervoor dat je huid soepel blijft. Soms produceren ze echter meer talg dan nodig is. Daarom krijg je last van onzuiverheden zoals mee-eters en puistjes. De ophoping van talg in de kanaaltjes zorgt er ook voor dat de wand van je porie wat uitrekt en dus een klein gaatje zichtbaar wordt. Grove poriën en onzuiverheden worden veroorzaakt door hormonale schommelingen, cosmetica, de afname van collageen en een opeenstapeling van dode huidcellen.

Behandeling van grove poriën en dode huidcellen bij Marique Beauty in Veldhoven

Om grove poriën en onzuiverheden echt goed aan te pakken gaan we samen aan de slag. Een goede reiniging is hiervoor heel belangrijk. Tijdens het intakegesprek bespreken we jouw huidconditie en kijken we naar je huidverzorging. Vervolgens krijg je een behandelplan op maat dat bestaat uit thuisverzorging en reinigende en verzorgende behandelingen in de salon. Vooral het thuis goed reinigen van je huid is belangrijk voor een mooi resultaat.

 

Tijdens de behandelingen in de salon houden we je huid goed in de gaten. Waar nodig passen we het behandelplan aan, zodat we samen de mooiste resultaten behalen.

Afspraak maken

Wil je weer een stralende en egale huid?
Maak dan nu een afspraak voor een intakegesprek, ik help je graag!