Littekens

Heb je littekens, bijvoorbeeld als restant van acne of ontstekingen in je huid? Dan begrijp ik goed dat je daar graag vanaf wilt. Littekentjes kunnen voor ongemak zorgen en misschien vind je ze ook ontsierend. Gelukkig heb ik een goede manier om (acne)littekens in je gezicht te behandelen.

Acnelittekens behandelen bij Marique Beauty in Veldhoven

Voor de behandeling van acnelittekens geldt, net als bij de meeste huidverbeterende behandelingen, dat thuisverzorging en behandelingen in de salon samen voor het mooiste resultaat zorgen. Sterker nog, 80% van het uiteindelijke resultaat behaal je met de thuisbehandelingen.

 

Ik gebruik de producten van Cosmedix voor de behandeling van littekens. We beginnen altijd met de voorbereiding van je huid, dit doe je thuis. Je krijgt een thuiskit, waarmee je je huid voorbereidt op de behandeling in de salon. Voor de behandeling van acnelittekens is retinol heel effectief, je huid moet daar alleen wel rustig aan kunnen wennen. Retinol is vitamine A, wat je huid stimuleert om zich te vernieuwen.

Het resultaat van de behandeling van littekens

Na de voorbereiding geef ik je in de salon een peeling, zoals de Deep Sea Peeling van Cosmedix. Dankzij een op maat gemaakt behandelplan weet jij wat je kunt verwachten. We behalen de mooiste resultaten als we de behandeling in kuurvorm doen. Daarbij kom je elke 4 tot 6 weken naar de salon voor afwisselend microneedling en peelings.

Afspraak maken

Wil je van je littekentjes af en ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen?
Maak dan nu een afspraak voor een intakegesprek. Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten!