Ouder worden we allemaal, maar dan het liefst wel een beetje stralend. Je kunt het natuurlijke huidverouderingsproces vertragen door je huid de nodige zorg en aandacht te geven. Daar komt meer bij kijken dan een simpele antirimpelcrème. Ik maak altijd een behandelplan op maat, zodat we jouw huid laten stralen!

Huidverjonging bij Marique Beauty in Veldhoven

Voor huidverjonging werk ik met de producten van Cosmedix en de microneedling van Dermatude. Net als bij huidverbetering behalen we de mooiste resultaten door een combinatie van thuisverzorging en behandelingen in de salon.

Huidverjonging met retinol

Ik maak voor huidverjonging graag gebruik van producten die retinol bevatten. Retinol is vitamine A, dat je huid helpt om zich sneller te vernieuwen. Hierdoor krijgen symptomen van huidveroudering, zoals verslapte huid, rimpels en fijne lijntjes minder kans om zich te laten zien.

 

Er zijn 2 soorten retinol waarmee ik werk:

  • AGP retinol: gaat wat pittiger te werk, geschikt voor de wat dikkere, minder gevoelige huid.
  • LG retinol: dit wordt vertraagd afgegeven aan de huid, waardoor het iets milder is dan andere retinol. Meer geschikt voor dunnere of meer gevoelige huid.

 

Je kunt bij mij terecht voor de behandeling van:

 

Ik zet daarvoor de volgende behandelingen in:

  • Peelings
  • Microneedling
  • Bindweefselmassage
  • Facials

 

Welke behandeling het beste bij jouw huid past is heel persoonlijk. Daarom kom je altijd eerst voor een intakegesprek naar mijn salon in Veldhoven. Daar bekijk ik je huid zorgvuldig en maak ik een behandelplan op maat.