Huidversteviging

Naarmate je ouder wordt neemt de aanmaak van collageen en elastine in je huid af. Het gevolg: verslapte huid, rimpels en fijne lijntjes. Met ouder worden is niets mis, maar je wilt het natuurlijk wel graag een beetje mooi doen. Met behandelingen voor huidversteviging stimuleren we de aanmaak van collageen en elastine, waardoor je huid weer soepel wordt én je er jonger uitziet!

Behandeling voor huidversteviging bij Marique Beauty in Veldhoven

De behandeling voor huidversteviging levert je niet alleen een stevige huid op, je huid wordt ook een stuk gezonder. Ik maak gebruik van bindweefselmassage, waarmee ik de doorbloeding van je huid stimuleer. Dit helpt om afvalstoffen beter af te voeren en de eerder genoemde aanmaak van collageen en elastine te stimuleren. Je combineert deze behandelingen in de salon met thuisverzorging. Hiervoor stel ik een huidverzorgingsroutine samen die perfect aansluit op jouw huid en haar behoefte. De producten bevatten actieve ingrediënten zoals retinol, die je huid helpen om zich te vernieuwen.

Afspraak maken

Ben je benieuwd wat ik voor jouw huid kan betekenen? Maak dan nu een afspraak in mijn gezellige salon in Veldhoven. Tijdens het intakegesprek bekijk ik je huid en beantwoord ik al je vragen. Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten!