Rimpels en fijne lijntjes

Natuurlijke huidveroudering is een onvermijdelijk proces waar we vroeg of laat allemaal mee te maken krijgen. Je huid verandert, onder andere door de verminderde aanmaak van collageen en elastine. Ook verandert je botstructuur en in combinatie met slappere huid ontstaan rimpels en fijne lijntjes.

Behandeling van rimpels en fijne lijntjes bij Marique Beauty in Veldhoven

Voor de behandeling van rimpels en fijne lijntjes kijk ik altijd goed naar jouw huid en wat ze nodig heeft. Daarom is er niet maar één vaste behandeling voor alle huidtypes. Iedere huid heeft eigen behoeftes en door daar goed op in te spelen bereik je de mooiste resultaten. Ik werk met de producten van Cosmedix en de microneedling van Dermatude, die ook goed te combineren zijn. Doeltreffende behandelingen van rimpels en fijne lijntjes zijn:

  • Peelings
  • Microneedling
  • Bindweefselmassage
  • Facials
  • Thuisverzorging

 

Peelings doe ik vaak in kuurvorm, zodat we je huid echt grondig kunnen aanpakken. Deze behandeling ondersteunt de huid om rimpels en fijne lijntjes te verminderen. Microneedling is heel effectief om je huid weer egaal en stralend te krijgen.

 

Voor alle behandelingen geldt dat de thuisverzorging 80% van het resultaat bepaalt. Je krijgt altijd een behandelplan op maat met bijbehorende producten voor thuis. De combinatie zorgt voor een stevigere en stralende huid!

Afspraak maken

Wil jij weer een stralende, jongere huid? Maak dan een afspraak en ontdek wat ik voor je kan betekenen. Ik verheug me erop om samen aan de slag te gaan!