De vrouw achter Marique

Marika Hoogers is de vrouw achter Marique Beauty in Veldhoven. In 2012 is zij begonnen met haar eigen salon nadat ze eerst een aantal jaren opleidingen heeft gevolgd. Marika is gediplomeerd schoonheidsspecialist en verzorgt alle behandelingen zelf. Door met regelmaat opleidingen en trainingen te volgen blijft Marika zichzelf ontwikkelen en specialiseren. De ontwikkelingen staan niet stil, zowel qua ingrediënten in producten als in behandel- en massage technieken. Tevens volgt ze dermatologie opleidingen. Deze zijn erop gericht vroegtijdig zorgelijke ontwikkelingen in de huid te herkennen en huidproblemen op te lossen of verzorgen.

 

“Ik heb een duidelijke visie. Op een natuurlijke manier mooi oud worden. Ik hou van natuurlijk en duurzaam. Dat zie je terug in mijn salon, in mijn producten én in de behandelingen van mijn klanten.”

 

Bij Marique kun je genieten van een heerlijke ontspannende behandeling en je kunt er ook terecht voor resultaatgerichte huidverbeterende behandelingen.

De salon
De salon is een plek voor ontspanning. Een moment voor uzelf en om even helemaal tot rust komen. Ik heb bewust voor kleinschaligheid gekozen om die tijd en aadacht ook aan mijn klanten te kunnen geven. Geen drukke balies, andere klanten of behandelaars maar echt even helemaal aandacht voor u. De kleuren in de salon zijn rustig en ingetogen, niet klinisch, en de materialen zijn zacht. Alles om even heerlijk te cocoonen.

 

De producten
De producten die ik gebruik voor mijn behandelingen zijn natuurlijk. Ze bevatten geen toegevoegde stoffen en zijn niet getest op dieren. Alle producten zijn merken die duurzaamheid en natuurlijk als missie in hun ontwikkeling hebben staan. Ik school me continue bij in de voor mij belangrijke merken.

De behandelingen
De behandelingen die ik uitvoer zijn gericht op het natuurlijk herstel van de huid. Ik activeer het herstelmechanisme zoals de collageen en elastine productie van binnenuit. Hiervoor gebruik ik producten van diverse merken die vanuit dit principe werken. Zoals Comfort Zone, Oolaboo, medik8 en Dermatude. Dermatude en Medik8 gaan nog een stapje verder in huidverbetering en huidverjonging. Voor botox en fillers moet ik u doorsturen naar derden. Dat past niet in mijn visie: een mens is mooi van binnen en straalt dit uit via de huid, de contouren en de ogen. Die verzorging van de huid, rimpels, contouren en teint laat je stralen. Daar doe ik mijn uiterste best voor. Mijn motto is: op een natuurlijke manier mooi oud worden!
De prachtige combinatie van innerlijke schoonheid, huidverbetering en ontspanning staan in de salon hoog in het vaandel.

 

Marique Beauty

 

Marika Hoogers

IK HOOP U SNEL TE MOGEN VERWELKOMEN IN MIJN PRETTIGE BOETIEKSALON MARIQUE