Aging beautifully in a natural way!

Natuurlijke huidverbetering staat centraal in mijn salon in het Brabantse Veldhoven. Ik heb een duidelijke visie. Op een natuurlijke manier mooi oud worden. Ik hou van natuurlijk en duurzaam. Dat zie je terug in mijn salon, in mijn producten én in de behandelingen van mijn klanten.

Sinds 2012 ben ik gediplomeerd schoonheidsspecialiste. In dit vak is het nooit saai, de ontwikkelingen volgen elkaar in razend tempo op. Ik ben zelf ook continu in beweging en blijf graag op de hoogte van wat er speelt in de branche. Door het volgen van diverse opleidingen en cursussen heb ik mezelf ontwikkeld tot huidexpert. Zo kan ik jou als klant het beste bieden voor je huid.

Behandelingen op maat

Ik werk enkel met behandelplannen op maat, omdat ik dan echt de mooiste resultaten kan behalen. Je huid is het grootste orgaan van je lichaam en verdient aandacht. Je komt altijd eerst voor een intakegesprek naar de salon, zodat we kunnen bespreken wat je wilt aanpakken. Vervolgens leg ik je uit hoe we het beste te werk kunnen gaan. De mooiste resultaten behalen we door de combinatie van thuisverzorging en behandelingen in de salon. Het is dus echt teamwork om jouw huid gezond te houden. Zo kun jij op een natuurlijke manier mooi oud worden.

Persoonlijke aandacht staat voorop

Naast behandelingen op maat vind ik persoonlijke aandacht heel belangrijk. Ik werk alleen in mijn salon en plan de afspraken altijd ruim. Zo heb ik alle tijd voor je en is er rust om te ontspannen. Je huid heeft daar veel baat bij, we weten allemaal dat stress een grote rol speelt in huidproblemen en huidveroudering. Ga dus lekker liggen in de stoel, ontspan en laat je in de watten leggen!

Natuurlijke producten

Ik werk met producten op natuurlijke basis, van het merk Cosmedix. Dit merk staat voor het leveren van maximale resultaten met minimale irritatie. Ze verzorgen en verbeteren je huid op een prachtige manier. Ze bevatten geen toegevoegde stoffen en zijn niet getest op dieren. Dat geldt ook voor de microneedling van Dermatude en de make-up van Mineralogie. Alle producten hebben duurzaamheid en natuurlijke ingrediënten als missie in hun ontwikkeling staan. Ik zorg dat ik continu op de hoogte blijf van de laatste ontwikkelingen van de merken waarmee ik werk. Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten, maak gerust een afspraak voor een intakegesprek!

 

Liefs,
Marika